Kohalik VõimKultuurNoored

Elva vald jagab tunnustust sajale noorele tegijale

Elva valla teade

11.06.18

Elva vald jagab tunnustust sajale noorele tegijale

12. juunil kell 17 toimub Elva lauluväljakul Elva valla õpilaste tunnustamisüritus 100 Noort Tegijat,  kuhu on kutsustud valla üheksa kooli õpilased, kes oma õppetöö või koolivälise tegevusega on panustanud märgatavalt rohkem nii iseenda, kooli kui ka kogukonna arengusse.

Aunimetusega 100 Noort Tegijat tunnustatakse silmapaistvaid, aktiivseid ja uuendusmeelseid Elva valla koolide õpilasi, sealhulgas ka vabariiklike olümpiaadide parimad ning kuld- ja hõbemedaliga koolilõpetajad. Lisaks pälvivad  tunnustuse ka need medaliga lõpetajad, kes õpivad küll mujal, kuid elavad Elva vallas ning kutsemeistrivõistluse Noor Meister tiitli laureaadid.

„Meie valla koolides tegutseb igapäevaselt väga palju tarku, loovaid, ettevõtlikke, hoolivaid õpilasi ning mul on hea meel neist sümboolsed sada kutsuda valla tunnustamisüritustele koos vanematega, et neid tänada ja esile tõsta,” ütles abivallavanem Marika Saar. „Saja Noore Tegija üritus aitab kaasa ka valla ühtsustunde loomisel – meil ei ole ainult üks kool vaid vallas on üheksa kooli.”

Kõik tunnustuse saajad jäädvustavad oma nime Elva valla auraamatusse, neile antakse üle tänukiri ja meene. Rahalise preemia saavad medaliga koolilõpetajad ja Noore Meistri tiitli laureaadid.

Sündmus toimub vabas õhus, et väärtustada meid ümbritsevat keskkonda ning anda üritusele juurde uuenduslikkust ja noortepärasust. Tunnustamispeol esinevad Klassikatäht 2018 Tanel Eiko Novikov ning Rõngust pärit noor lauljatar Gretten Gelis Vesso.

Lisainfo: Marika Saar, abivallavanem, tel 522 7013 ja Triin Kaaver, haridusspetsialist, tel 730 9899

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X