Politsei nädalValla uudised

Politsei nädal

5. juuni õhtul kella 22 paiku õhtul said korrakaitsjad väljakutse Rannu alevikku Elva tee korterisse, kust kostuv vali muusika ja lärm naabreid häiris. Kuivõrd tegu on pideva probleemiga ning naabrite omavaheline vestlus tulemust andnud ei ole, paluti sel korral politseinike abi. Info kontrollima sõitnud politseinikudki kuulsid kohale saabudes tümpsuvat muusikat ning piduliste omavahelist valjuhäälset suhtlemist. Lisaks avastasid korrakaitsjad korterisse sisenedes, et hilisel ajal viibis seal ka kaks alaealist. Lisaks sellele, et nad pidanuks sedavõrd hilisel kellaajal juba kodus olema, tuvastasid politseinikud neil ka alkoholi tarvitamise tunnused. Noored tütarlapsed anti üle nende vanematele. Korteriomanikku manitseti naabritega arvestama ning öörahust kinni pidama.

5. juuni pealelõunal kella 15 paiku juhtus liiklusõnnetus Elva vallas Ervu külas, kui 18-aastase noore naise juhitud sõiduauto Volkswagen sõitis teelt välja vastu puud. Õnne kombel naine avariis viga ei saanud, ta oli kaine ja omab juhtimisõigust.

4. juunil kella 17 paiku andis tähelepanelik inimene häirekeskusele teada, et Elva vallas Uderna külas liigub tee peal joobetunnustega vanem mees. Teel tuterdavat meest otsima sõitnud politseinikud leidsid kaine 53-aastase mehe Elva-Palupera-Kähri tee 3. kilomeetril Hellenurme poole liikumas, ta võeti patrullsõidukile ning viidi Elva linna ning anti tütre hoolde.

3. juuni öösel kella 3.45 ajal helistas pahane ja häiritud Piigandi küla elanik häirekeskusele ning andis teada, et juba teist ööd järjest kihutavad sõiduautod küla vahel ning häirivad oma paarutamisega kohalike elanike rahu ja und. Veel enne kui korrakaitsjad sündmuspaigale jõudsid, sai karma külaelanike rahu häirinud noormehed kätte ning korrakaitsjad leidsid külavahel paarutanud sõiduauto ninapidi vastu puud sõitnuna. Masinas olnud kolm noormeest pääsesid avariist õnneks vigastusteta ning loodetavasti said juhtunust piisava õppetunni edaspidiseks liikluskäitumiseks.

2. juuni õhtupoolikul kella 18.10 paiku teatas tähelepanelik liikleja Puhjast Tartu poole liikuvast kahtlasest Audist, mis teel tuigerdab. Teataja kahtlustas, et masina juht võib olla joobes ning ärevust lisas ka kahtlus, et masinas võib olla laps. Pinevale infole reageerinud politseipatrull peatas kirjeldatud Audi Haagel. Selle roolis oli 38-aastane naine, kes oli kaine ja omab juhtimisõigust. Küll aga tunnistas ta politseinikele, et võis kaasliiklejate tähelepanu oma vingerdava sõidustiiliga pälvida seetõttu, et pööras hetkeks liikluselt tähelepanu oma tagaistmel olnud lapsele. Politsei viis lapsevanemaga läbi vestluse ning selgitas talle autoroolis kõrvaliste tegevustega tegelemisel kaasnevaid ohte ja tagajärgi.

29. mai õhtul varastati Elvas Valga maantee tanklast hetkeks järelevalveta jäetud rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on selgitamisel

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X