KogukondKohalik VõimKultuurRõnguValla uudised

Uuenenud Rõngu rahvamaja avab eeloleval laupäeval taas uksed

Pressiteade

Uuenenud Rõngu rahvamaja avab eeloleval laupäeval taas uksed

Elva vallas on lõppenud Rõngu rahvamaja remonttööd. Alates 2016 aastast kuni tänavu kevadeni läbis Rõngu rahvamaja uuenduskuuri fassaadist ja katusest kuni sisetööde ja lavatehnikani välja. Maja liideti kaugkütte võrku, endisi aegu jäid  meenutama paar ahju ja noortekeskuse ruumi ehitatud kamin.  Rõngu aleviku keskuses paistab värske ilmega rahvamaja juba kaugelt silma oma Rõngu kihelkonna triibumustriga punavalgel taustal. Maja interjöör on lahendatud nutikalt ning maja üldmuljet võib kirjeldada järgmiselt: hubasus, multifunktsionaalsus, kodune, taaskasutus ja nutikad lahendused.

Elva vallarahvale avab Rõngu rahvamaja uksed  laupäeval, 2. juuni õhtul suure rahvapeoga KukePrillide saatel.

Rahvamaja juht Mari-Liis Vanaisak on majaga väga rahul, lisaks paremale lava- ja helitehnikale saadi uue ruumilahendusega juurde kööginurk seminariruumi teenindamiseks ja avaramad tingimused noortekeskusele.

Koostöös tublide muusikahuviluste noortega MTÜ-st A-Pluss Music tekkis rahvamaja teisele korrusele noormuusikute stuudio ja prooviruum. See on Elva vallas ainulaadne. Avaras prooviruumis saavad toimuma kitarri- trummi ja bändiõppetunnid. Samuti on võimalik stuudioruumis salvestada noormuusikute omaloomingut.

Rõngu rahvamaja on sõna otseses mõttes maja rahvale ning sooja südamega perenaine ootab külastajaid kellaaega valimata majaga tutvuma.

Lisainfo

Rõngu rahvamaja juhataja

Mari-Liis Vanaisak

Mobiil 58687501 või rahvamaja@rongu.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X