Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

6. mail palusid kohalikud elanikud korrakaitsjate abi, kuna Elva linnas Kesk tänava kortermaja trepikojas viibis võõras joobes mees, kes keeldus lahkumast. Politsei tuvastas, et võõra maja trepikojas pingil veetis aega 61-aastane mees, kes oma tegevusele mingit mõistlikku selgitus ei osanud anda. Politsei võttis mehe patrullsõiduki pardale ja toimetas ta turvaliselt ära koju.

6. mai pealelõunal teatas ilmsete joobetunnustega mees korrakaitsjatele, et Elva vallas Teedla küla eramust on varastatu tema sõiduki võtmed ja varuvõtmed. Kõnele vastanud ametnikuga üleolevalt käitunud mees keeldus koostööst ja selgituste jagamisest ning nõudis politseinikke kohale asjaolusid selgitama. Et mehe jutt oli arusaamatu, seosetu ning korrapidajale tundus mees olema joobes, sõitis lähim patrull juhtunusse selgust tooma. Kohapeal üksikasju selgitades jõudsid korrapidajad selgusele, et joobes mehe elukaaslane oli purjutanud mehe eest sõiduki võtmed ära peitnud ning seeläbi takistanud ohtliku juhi püüdlusi liiklusesse pääseda. Kuivõrd joobes mees tol momendil maha ei rahunenudki, tuli korrakaitsjatel mees edasise ohu tõrjumiseks ja pererahu tagamiseks kainestuskambrisse välja puhkama viia.

5. mail teatati, et Nõo vallas Kolga külas lõi joobes 72-aastane mees 61-aastast naist. Politsei pidas agressiivse mehe kinni ning viis ta ära kainenema. Naine viga ei saanud ning tema toodi juhtunu osas selgituste jagamiseks jaoskonda.

Ööl vastu 2. maid teatati politseile, et Elvas Vambola tänavu eramus muutus 30-aastane perepoeg sugulaste suhtes agressiivseks ning lõi neid. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta arestikambrisse kainenema. Juhtu osas alustas politsei menetluse.

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X