Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

26. aprillil kella 8.28 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Elva vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 167. kilomeetril, kus 40-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW X5 ja jäi juhtimise ajal rooli taga magama, mille tõttu sõitis sirgel teelõigul teelt välja kraavi ning sõiduk rullus üle katuse. Liiklusõnnetuses said vigastada sõidukis viibinud 39-aastane naine ja 11-aastane poiss. Kiirabi toimetas kaasreisijad Tartu Ülikooli Kliinikumi traumapunkti kontrolli.

29. aprillil kella 13.30 paiku paluti politseinike abi Elva vallas Rõngu alevikus Konsumi parklas, kus olid manööverdamisel kokku põrganud kaks Audit. Korrakaitsjate sekkumisel said juhid õnnetuse üksikasjades ja põhjustajas kokkuleppele ning pöörduvad kahju osas oma kindlustusseltsi poole.

29. aprilli õhtul anti korrakaitsjatele teada joobekahtlusega juhist, kes Opel Vectraga Jõhvi-Tartu-Valga maanteel kahtlasi manöövreid sooritas. Teatele reageerinud korrakaitsjad peatasid kirjeldatud sõiduki Kirepi külas ning juhil tuvastati kontrollimisel kriminaalne joove. 27-aastane Ukraina kodanik kõrvaldati juhtimiselt, peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati esmalt arestikambrisse kainenema. Tema sõiduvahend teisaldati Tartu linna parklasse.

2. mail kella 15.00 juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Elva vallas Vapramäe – Elva – Kalme maantee 7-ndal kilomeetril, kui joobes 40-aastane mees kaotas sirgel teelõigul kontrolli oma sõiduauto üle ning sõitis teelt välja kraavi, kus masin katusele rullus. Joobes juht sai liiklusõnnetuses viga ning meedikud viisid ta tervisekontrolliks haiglasse. Peale esmaabi toimetasid korrakaitsjad mehe arestimajja, kus ta kuriteos kahtlustatavana arestikambrisse paigutati.

2. mail laekus politseile teade, et Elva vallas Rannu alevikus löödi 18-aastast noormeest. Sündmusele reageerinud korrakaitsjad leidsid rahvamaja lähistelt purjus noormehe, kellele meedikud andsid esmaabi kohapeal. Lööjaid ümbrusest leida ei õnnestunud. Kuivõrd viga saanud noormees oli agressiivne, viisid korrakaitsjad ta enese ja teiste turvalisuse tagamiseks sel õhtul arestikambrisse välja puhkama. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X