HaridusKogukondNoorteleSport

FC Elva ja Elva Gümnaasium kutsuvad spordiklassi õppima

Sügisel avatakse Elva Gümnaasiumis spordimoodul ehk noored saavad lisaks keskharidusele teadmisi treeningutega seotud ülesehitusest kuni ürituste juhtimiseni. Tuleb palju praktilisi ülesandeid ja võimalus lüüa kaasa Elva spordiklubide tegemistes.

Marek Naaris: “Tegelikult meil spordiklass juba klubisiseselt toimib, ma olen isiklikult oma hõlma alla võtnud mitmeid noori, kes on õppinud üritusi planeerima-korraldama-analüüsima, projekte kirjutama ja treeninguid läbiviima. Võin uhkust tunda oma õpilaste Taavi Aaliste-, Andris Altsaare-, Marie Pau- ja Hans-Hendrik Karro üle. Meil on huvitav ja noored saavad ellu viia reaalseid sündmusi ja tunda päris seda olukorda, et iga õnnestumise nimel on vaja panna sisse palju energiat ja kaasata teisi inimesi.”

“Kutsun kõiki Elvasse õppima, sest soovin isiklikult anda edasi 15 aastaga kogetud situatsioone ja kuidas me neid lahendanud oleme.” lisas Naaris

Vaata videot: https://www.facebook.com/fcelva/videos/1998953086800539/

FC Elva

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X