KogukondLapsedSportValla uudised

Võrkpallihooaeg käib täistuuridel

21. märtsil toimunud U14 võrkpalli Eesti meistrivõistluste Lõuna regiooni etapil võitsid Altia võrkpallurid teises tugevusgrupis kõik vastased! Turniiril saadud viis võitu annavad võimaluse järgmisel etapil võrrelda oma võimeid Eesti paremikku kuuluvate Tartu ja Võru eakaaslastega. Võistkond mängis koosseisus Rasmus Kivari, Oskar Aksjonov, Mikk Lepp, Marten Padar ja Ain Tamm (teine pilt)
22. märtsil toimus Nõo Spordihoones võrkpalli Kooliliiga Lõuna regiooni turniir. Esikoha võitis täiseduga Kääpa Kool Võrumaalt. Teise edasipääseja 10. aprillil toimuvale vabariiklikule finaalvõistlusele Viljandis selgitasid Elva Gümnaasium ja Tartu Hansa Kool. Ülipõneva mängu võitsid meie poisid 2-1. Esimest geimi alustasime hästi ja püsis meie 4-5 punktine eduseis kuni tekkisid suured probleemid servi vastuvõtuga. Enesekindluse leidnud tartlased kallutasid geimilõpu enda kasuks. Teises geimis jõudsime punkt punkti heitluses geimi lõppu ja vastaste eksimuse järel jäid meie edasipääsu lootused ellu. Kolmandas geimis suutsime suuri mõõnaperioode vältida – 8:7 seisult saime mitu punkti järjest ja eduseisu enam maha ei mänginud. Võistkonna koosseis: Kristo-Marten Unne, Karl Reinoja, Rudolf Bellen, Heiki Vabrit, Jarno Raidve, Markus Andreas Tamm, Kaimo Ruusalepp, Kristo Oijala, Martin Elias Tamm.
Marek Pihlak

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X