KultuurNooredNoorteleVaba AegValla uudised

Elva Noortekeskus kolis

Alates 5. märtsist saavad noored veeta vaba aega noortekeskuse uutes ruumides. Noortekeskus kolis Pikk 8 II korruselt I korruse ruumidesse, kus tegutses varem kohvik. II korruse ruum jääb huvikooli õpilastele nn ooteruumiks, kus ooteaega aitab lühendada lauatennise mängimise võimalus.

Noortekeskuse uus keskkond annab võimaluse kasutada ära ka need tegevusvahendid, mis seni seisid jõude. Noored, kes on juba uusi ruume näinud, on märkinud eriti positiivseks miljonivaate ning ruumides pistikupesade rohkuse – nüüd saavad kõik mobiilid laetud! Noortekeskusesse pääseb Arbi järve poolsest küljest. Ilusate ilmadega saab noortekeskus oma tegevustega laieneda ka maja ees olevale õuealale ning kindlasti leiab edaspidi ka õuemale ja –kabe aktiivsema rakenduse.

Noortekeskuse soolaleivapidu toimub 16. märtsil algusega kell 15. Kõigil huvilistel on võimalus tulla meid tervitama kuni kell 18. Soovi korral võivad külalised soolaleivakingid anda üle sellisel kujul, mis võimaldab meil endil koos noortega valikuid teha. Ootame teid külla!

Mirja Jõgi

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X