Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

25. veebruaril kella 13.40 paiku teatati politseile, et Nõo vallas Kolga külas puhkes abikaasade vahel tüli. Väljakutsele reageerinud politseinikud avastasid majast eest joobes ja agressiivse perepea, kes pererahu huvides arestikambrisse kainenema viidi. Naisega vestluses ilmnes, et mees oli kodus küll räusanud, ent naise vastu ta kätt ei tõstnud.

24. veebruaril teatas juhuslik mööduja, et Elva vallas Verevi külas on teelt välja kraavi sõitnud tumedat värvi sõiduauto. Avariipaigale jõudnud politseinikud masina juures kedagi liikumas ei näinud ning ametnikel selle omanikku tabada ei õnnestunud. Et masina uksed olid lukus ning liiklust see ei takistanud, jäi sõiduauto ka politseinikest kraavipervele omanikku ja puksiirautot ootama.

23. veebruaril kella 18 paiku õhtul peatasid liikluspolitseinikud Elva vallas Rõngu alevikus kontrolliks sõiduauto Honda. Selle juhi kontrollimisel avastasid politseinikud, et mees on tarvitanud alkoholi. Politsei kõrvaldas mehe juhtimiselt ning tema suhtes alustati menetlust.

23. veebruari hommikupoolikult teatas 27-aastane mees häirekeskusele, et sõitis Elva vallas Annikoru külas sõiduautoga Nissan teelt välja. Mees kinnitas korrapidajale, et ise ta viga ei saanud ning läheb organiseerib avariilisele sõidukile puksiiri järele. Juht tunnistas, et oli valinud teeoludele sobimatu kiiruse, mistõttu kaotas ta libedusega masina üle kontrolli ja sõitis teelt välja.

 

Ragne Keisk
pressiesindaja
Politsei- ja Piirivalveamet
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X