KogukondTurismValla uudised

Tihedamast rongiliiklusest

Tere siit Elva Elust!

Meie poole pöördus üks lugeja intrigeeriva teatega, et Elva saab varsti tihedama rongiliikluse.
Palume kommenteerida
Täiendavalt lisan, et elvakad on jätkuvalt suures osas Tartusse tööle sõitjad. Ka mitmeid väga tõsiseid asjatoimetusi peame Tartusse tegema sõitma. Jutt on esmajoones arstabist.
Väga oluline on nüüd juba suure Elva valla elanikele (meid on 15 000), eriti noorematele ühendus Tallinnaga. Seega huvitab ka Tallinn-Elva-Valga liin.
Eks elvalaste meeled köeti kuumaks ka kohalike omavalitsuste valimise eel, kui televisioon edastas Tartu linnapeakandidaatide väitlust. Üllatuseks kujunes üheks peaküsimuseks rongi- ja bussiühendus Elvaga. Kuni – ei tea mitmes kord! – elektrirongide kasutusele võtmiseni välja.

Lugupidamisega
Kalju Hook´
Elva Elu toimetaja

Tere

Aitäh huvi tundmast!

Alates uuest liiklusgraafiku perioodist, 10. detsembrist lisandub Valga liinile täiendav väljumine, mis võimaldab Valgast (ka Elvast) jõuda Tartusse hommikul kella poole üheksaks ning õhtul tagasi pärast kella seitset. Lisaks avaneb täiendav võimalus Tallinnast Valka sõita õhtul pärast kella viite.

Uue põhisõiduplaani avaldame niipea, kui see on lõpliku kinnituse saanud.

Kõike head soovides

Mariis Adamberg
AS Eesti Liinirongid
Turundus- ja kommunikatsioonijuht

 

Foto: Restoran Waksal

Sildid
Näita rohkem

Kalju Hook

ajaloolane, ajakirjanik ja tõlk. Töötanud Pärnu Raadios, Õhtulehes, Rahvalehes ja Pärnu Ekspressis. Kaastööd teinud Eesti Raadiole ja Elva Postipoisile.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X