Kohalik VõimValla uudised

Vallavolikogu esimehe aastalõputervitus

Head Elva valla elanikud!


Aasta 2017 suurim sündmus on kindlasti piirkonna valdade ja Elva linna ühinemine Elva vallaks. Ilmselt ei saa keegi uues Elva vallas väita, et see teda üldse ei puudutanud. Kui muidu mitte, siis vähemalt aadress muutus.
Valdade ühinemist valmistati ette kaks aastat. Alguses tundus, et see on liiga pikk aeg. Täna uut meeskonda luues ja kuut ametiasutust ühendades tundub, et aega jäi puudu. Viimased kaks kuud on olnud võidujooks ajaga. Kõik selleks, et 2. jaanuaril 2018 alustaks tööd uus asutus, Elva vallavalitsus.

Eesmärk on täidetud, uus asutus loodud, kuid sisuline töö alles algab. Valdade ühinemine toimus selleks, et ühiskonnas toimunud muudatused kajastuks ka omavalitsuste töös. Kas me suudame meie ees seisvad probleemid suure vallana edukamalt lahendada, näitab aeg. Ühinemise esimene aasta on proovikivi, suur väljakutse volikogule, vallavalitsusele ja ametkonnale, aga me oleme selleks valmis.

Soovime Elva valla elanikele ja ettevõtjatele head vana aasta lõppu ja edukat uut aastat!

Maano Koemets
Volikogu esimees

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X