Elva linn

AIVAR ÕUN: Lasteaedade toitlustamisest

Elva linnavalitsus on tegelenud lasteaedade ja koolide toitlustamise küsimustega sellest ajast, kui toitlustama hakkas Dussmann Eesti OÜ. Toidu kvaliteet on olnud väga halb ja toitlustaja ei ole lepingut täitnud. Oleme teinud toitlustajale selge ettepaneku, et lõpetame esialgu lepingu lasteaedade osas, kus puudused kõige suuremad. Dussman on viivitanud läbirääkimistega ja tänasel linnavalitsuse istungil otsustati veelkord alustada läbirääkimisi. Tänan neid kümneid lapsevanemaid, kes vastasid minu ülesekutsele kirjutada olukorrast lasteaedade toitlustamisel. Teie kirjad on registreeritud ja kokku pandud. Kõik materjalid, mis olen toitlustamise kohta kogunud annan üle uuele Elva vallavanemale ja loodan nagu Teiegi, et leping toitlustajaga lõpetatakse võimalikult ruttu.

Lugupidamisega.
Aivar Õun
Elva linnapea


Kas ka Sinul oleks selle teema kohta midagi lisada? Elva Elu toimetus on huvitatud lastevanemate, õpetajate, kasvatajate arvamusest. Kirjuta meile: info@elvaelu.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X