KultuurSportSündmused

Kõik valla sündmused nüüd Elvaelus

Elvaelu.ee annab rõõmsal meelel teada, et lõpuks oleme lahendanud meie portaali jaoks pikka aega murekohaks olnud sündmuste rubriigi. Nüüd saad kõiki Elva piirkonna kultuuri- ja spordiüritusi jälgida siitsamast – elvaelu.ee . Nii mobiilist kui sülearvutist, täna või aasta pärast. Tulevased 10 kõige olulisemat sündmust on pidevalt ja igal ajal läbi portaali (veebiversioonis) silme ees. Mobiiliversioonis on abiks rubriik “Sündmused”, mis tulemuste osas limiteeritud ei ole.

Lahenduse leidsime koostöös Tartu ja Lõuna-Eesti Kultuuriaknaga, erilised tänud kiire abi eest elixir.ee . Sündmust saab lisada üritustekorraldaja ise läbi kultuuriaken.tartu.ee , märkides südmuse toimumiskohaks Elva vald.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X