Noored

Elvakas Krister Toom on Hea Eeskuju finalist

7. oktoobril toimus neljateistkümnendat korda noorte tunnustuskonkursi Hea Eeskuju gala, mille käigus tunnustati silmapaistvaid noori üle Eesti. Hea Eeskuju on koolinoor, kes on omaalgatuslikult ja vabast tahtest viinud (kodukandis) ellu midagi sellist, mis väärib kogu Eesti tähelepanu.

Hea Eeskuju finalistide sekka jõudis ka Elvast pärit Krister Toom (Elva Gümnaasium), kelle tegemistega on võimalik tutvuda Hea Eeskuju Facebooki lehel: https://www.facebook.com/496085110488725/posts/4299050886858776/?sfnsn=mo

Hea Eeskuju laureaadi tiitli pälvis Martin Vesberg (Saaremaa Gümnaasium), lisaks anti välja ka Hea Eeskuju 2021 grupp ja Suurim Julgus tiitel. Hea Eeskuju 2021 grupp tiitli pälvis noortegrupp Art Revolutionaries, kuhu kuuluvad Anastassija Devadze, Daria Dmitrijeva, Polina Bargan, Jevgenia Katarina Razgonjajeva, Nikolai Tsahhutin ja Danila Tsetsotkin (kõik Narva Keeltelütseumist). Suurima Julguse tiitliga pärjati Elina Väizene (Tallinna Arte Gümnaasium).

Hea Eeskuju finalistide hulka kuulusid veel Melani Lindeberg (Kiviõli I Keskkool), Bibi Loore Pilipenko (Väätsa Põhikool), Marianne Kalvik (Paide Hillar Hanssoo Põhikool), Laura Külanurm (Tartu Mart Reiniku Kool), Daria Dmitrijeva (Narva Keeltelütseum), Triin Sooäär (Pirita Majandusgümnaasium), Anastassia Surgutšova (Tartu Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasium), Kristjan Tropp (Rakvere Gümnaasium), Oliver Hollo (Rapla Gümnaasium), Mariliis Kalinina (Gustav Adolfi Gümnaasium), Kermo Nurmeoja (Tartu Kutsehariduskeskus), Mirtel Kuuse (Võru Gümnaasium) ja Johannes-Emmanuel Allas (Tallinna Läänemere Gümnaasium).

Tunnustuskonkurssi Hea Eeskuju žüriisse kuulusid 2021. aastal Eesti Õpilasesinduste Liidu, Eesti Noorteühenduste Liidu, Koos Eesti Laste Heaks, Eesti Lastevanemate Liidu, Lastekaitse Liidu, Eesti Avatud Noortekeskuste Liidu, Eesti Õpetajate Liidu, Swedbanki, Telia, Noortekonverentside esindajad ja konkursi algataja Merilin Piipuu ning konkursi patroon, riigikogu liige Kristina Šmigun-Vähi.

Lisainfo:

Heleri Tähtre
Hea Eeskuju 2021 projektijuht
E-mail: heleri@noortekonverents.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X