HaridusLapsedSportSündmused

Elva Gümnaasiumi ja Elva Spordihoonet väisas täna Olümpiavõitja Gerd Kanter ja Eesti Koolispordi Liidu peasekretär Madis Pettai

Gerd rääkis “Sport Koolis” osalevale 2. klassi õpilastele, kui tähtis on liikumine ja tervis. Lisaks uuriti õpilaste käest kui palju erinevad spordialasid nad oskavad nimetada. Loomulikult arutleti ka toitumise üle ja selle mõju tervisele.

Vestluse käigus tuli välja, et lapsed ise leiavad, et lisaks liikumisele ja toitumisele on just unistamisel nende jaoks kõige suurem mõju! Unistati koos ja lapsed said anda teada kelleks nad tahavad saada🙏.👉 Pärast vestlust võeti mõõtu korvpallis, mis on spordialadest Gerdi esimene armastus. Teisena võisteldi köieveos.

Emotsioone oli palju ja kindlasti on see hea mälestus kõigile.

Elva 2. klassi õpilased osalevad koostöös Elva spordiklubidega ning SA Elva Kultuur ja Sport, Elva Gümnaasium ja Eesti Olümpiakomitee “Sport Koolis” projekti piloodina teist aastat. Suure eeskujuna liitusid nende järel ka teistest valdadest ja linnadest kümned koolid.Elva on ainuke kellel juba kahed erinevad klassid Sport Koolis programmis osalevad.

Oleme uhked, et meid on märgatud ja tunnustatud!

Elva Gümnaasium

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X