KultuurRannuVaba Aeg

Rakvere teater “Kõike head, vana toriseja” Rannu rahvamajas 1. oktoobril

Rakvere Teater on jälle Elva valla rahvale etendust andma tulemas, seekord lavastusega "Kõike head, vana toriseja" Rannu Rahvamajas, 1. oktoobril kell 19

Rakvere Teatri lavastuse „Kõike head, vana toriseja” Esko on meile ammugi tuttav. Eskoga toimuv, tema vaated elule ja juhtumised tekitavad sooja äratundmist. Mehe elu on nii lihtne, kõik peaks olema justkui paigas, kuid alati ei lähe Esko elus kõik nii nagu planeeritult. Eriti kui külla on tulnud Helsingis elav tänapäevaste eluvaadetega poeg oma pruudiga.
Lavastaja Eili Neuhausi sõnul on see lugu ühest tavalisest inimesest, kes käitub ebatavaliselt. Ta leiab, et kui kargele mehele lähedale saada, leiab sealt tegelikult tohutut elujaatust ja elamise tarkust, lisaks on tegi muidugi ka vana toriseja ja tema abikaasa armastuslooga.

“Kõike head, vana toriseja”, foto: Rakvere teater

Tuomas Kyrö romaani „Kõike head, vana toriseja” on dramatiseerinud Urmas Lennuk, lavastanud Eili Neuhaus. Osades möödunud hooaja publikulemmik Tarvo Sõmer, Tiina Mälberg, Liisa Aibel ja Elar Vahter.

Südamlik komöödia jõuab Rannu Rahvamajas publiku ette reedel, 1. oktoobril kell 19.

Elva Elu

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X