Elva linnSündmused

EHHF-il puhume nulli

Juba homme, 12. augustil saab Elvas alguse järjekorras 15. Eesti HipHop Festival. Et festivali sünnipäev mööduks kõigi jaoks võimalikult ohutult, on korraldajad teinud üleskutse “EHHF-il puhume nulli”

“EHHF-i korraldajad soovivad, et festival mööduks kõigi jaoks ohutult. Kutsume selleks üles kõiki puhuma nulli ehk veenduma selles, et enne rooli istumist ollakse normaalses konditsioonis,” lausub Genka. Tema sõnul pole eelnevatel aastatel olnud probleemiks isegi otseselt täispeaga sõitmine, vaid jääknähtud festivalijärgsel hommikul. “See number iseenesest ei ole ka nii suur, aga teisest küljest kõik numbrid üle nulli on jällegi suured,” lisab ta.

EHHF tähistab sünnipäeva lausa kolm päeva kestva programmiga, kust ei puudu nii tulevikutähed kui ka raudvara. Festivali kindlaks põhimõtteks on pakkuda läbilõiget Eesti räpiskeenest ja parasjagu aktuaalsete tegijate kõrval on alati oma kindel koht ka vanal klassikal. 

Neljapäeval teevad otsa lahti noored tõusvad tähed Kriipsu-Uku, Eutanasiyah ja säm. Õhtu jätkudes käivad lavalt läbi aga puhtatõuline räpisõdur AZMA, skene esi- ja ristiisade rühmitus A-Rühm, Eesti üks kõige pikem ja populaarsem mees reket ning tema kuum supergrupp pitsa. Õhtu naelaks on Soome uue laine räpi superstaar Cledos. Legendaarse telgis möllutab aga peosari Flex.

Reedel kolib Legendaarse telki Lil Pidu koos TopsiJumala, Lil Tilli ja paljude teistega. Pealava uute tegijate listi kuuluvad Marmormaze, Rikošett ja L6ke, aga kohal on loomulikult ka Põhjamaade Hirm, Genka & DEW8 ning Clicherik & Mäx. Lisaks tuleb EHHF-i sünnipäevaks kokku eriprojekt Ühendatud Inimesed 2.0 koosseisus Chalice, Tommyboy, Spoom, Krick, Ain Nuffin ja Typicalflow. Festivali teisele päevale tõmbavad megasõuga joone alla Pluuto ja villemdrillem koos kawi, Heleza ja margiielaga.

EHHF-i viimasel päeval demonstreerivad oma oskusi konkursi Open Mic võitjad Ruudi, Lambandaz, MC Arual ja Mario. Uut kraami on pealaval tutvustamas aga Eesti trapi kõige kõvem vend Sip€lga14, “Matusebüroo” uksed avab Väike PD ning kuulda saab ka eelmise aasta ühe parima hiphop albumi avaldanud KiROTit. Klassikute austajate rõõmuks on EHHF-il kohal veel Brooklyni räpiveteran Jeru the Damaja, kelle viimasest Eesti kontserdist on möödas juba üle kümne aasta. Sünnipäevapeole paneb tugeva punkti aga väsimatu rämmarbande 5MIINUST.
 

Järgides reegleid saad sa tulla EHHF2021 festivalile:

* Sul on COVID-19 vastu vaktsineerimispass;

* Oled läbi põdenud Covidi ja sul on läbipõdemise pass;

* Oled teinud Negatiivset PCR testi, mis ei ole vanem kui 72 tundi;

* Teed kohapeal kiirtesti (10-15 minutit), mille hind on 8€

* Tõendid saad luua patsiendiportaalis www.digilugu.ee
 

Hetkel on valitsus ja terviseamet seisukohal, et oma nakkusohtlikust tõestama ei pea alla 18a. vanused inimesed.
 

Festivali kiirtestimise punkt on avatud festivali sissepääsus: 

12.08. NELJAPÄEV 16-23

13.08. REEDE 15-23 

14.08  LAUPÄEV 11-23
 

Kindlasti salvesta tõend endale telefoni failide või piltide alla, et ei peaks kohapeal otsima hakkama.


Lisainfo ja piletid on saadaval Eesti HipHop Festivali kodulehel. Jälgi Eesti HipHop Festivali tegemisi ka Instagramis ja liitu sündmusega Facebookis.

EHHF 2021 ametlik multikas

Legendaarne Records

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X