Kohalik VõimValla uudised

Elva vallavolikogu valis uueks vallavanemaks Heiki Hanseni

Täna toimus Elva vallavolikogu istung, kus valiti uus vallavanem ja kinnitati vallavalitsuse liikmed. 17 poolthäälega valiti vallavanemaks Heiki Hansen, kes töötas seni abivallavanemana.

Istungil kinnitati ka vallavalitsuse koosseis ja nimetati ametisse palgalised vallavalitsuse liikmed. Elva vallavalitsuse abivallavanematena jätkavad Marika Saar ja Mikk Järv, uueks abivallavanemaks valiti Kertu Vuks, kes töötas seni vallavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhatajana. Palgalise vallavalitsuse liikmena jätkab Toomas Paur.

Seni abivallavanemana töötanud Heiki Hansen ütles, et valla töö jätkub lähtuvalt kinnitatud eelarvest ja arengukavast. „Selle aasta suuremad investeeringud on seotud Elva linna Pika tänava remondi, Rõngu kogukonnakeskuse ehitamise, Kentsi paisjärve taastamistööde ja Rannu koolimaja renoveerimisega,“ rääkis ta ja lisas, et vallavalitsusele on oluline valla stabiilne ja ühtlane arendamine.

Abivallavanemaks kinnitatud Kertu Vuks ütles, et võttis talle pakutud väljakutse vastu, kuna soovib jätkuvalt panustada Elva valla arendamisse. „Senine töö Elva vallavalitsuses on olnud mitmekülgne ja ääretult huvitav. Soovin jätkata mitmete teemadega, muu seas on praegu pooleli näiteks sõidujagamisteenuse võimaluse arendamine ja üldplaneeringu koostamine, mis jõuab juba lähiajal eskiisi tutvustamiseni,“ rääkis Vuks.

Elva vallavolikogul tuli uus vallavanem valida seetõttu, et seni valda juhtinud Toomas Järveoja siirdus tööle Riigikokku. Toomas Järveoja jätkab Elva vallavolikogu liikmena.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X