Kultuur

Elvast saab nädalavahetusel taaskord Hip-Hopi pealinn

Juba 13 aastat järjest koguneb sel reedel ja laupäeval Eesti räpi paremik Elvasse, kus toimub Eesti Hip-Hop Festival 2019. selle aastasel festivalil, esineb ligi 40 eesti artisti, ning hetkel Eestis armastatuimad nagu Nublu, Genka, 5MIINUST, Suur Papa, Beebilõust ja noorema generatsiooni tegijad nagu Sip€lga14, Clicherik ja Mäx, Mick Moon, manna ja paljud teised.

Festivali ühe peakorraldaja Genka sõnul näitab Festivali populaarsust see, et iga aasta käib järjest rohkem inimesi, vaatamata sellele, mis mujal samal ajal toimub või milline on ilm. “Igal aastal pingutame, et pakkuda ka oma külalistele midagi uut, sel aastal on meil palju noori artiste, kes saavad oma esimesel EHHF aastal kohe üles aastuda pealaval”, sõnas Genka.

Lisaks noortele tegijatele, astuvad sel aastal üles ka Grand old räpparid nagu Genka ise, Tommyboy ja Cool D, kellest viimane tähistab reedel oma plaadi “Pahade planeet” 20 sünnipäeva. “ 1999 aastal välja antud plaadist möödub, sel suvel 20 aastat ning sel puhul, lisaks uuemale loomingule, kuulevad külastajad, ka selliseid hitte nagu “Vennad Voitkad”, “Mr. Minister” ja “Vegeteerivad bandiidid” sõnas Cool D.

Lisaks 40 artistile toimuvad ka tavapärased EHHF külastajatele armsaks saanud atraktsioonid nagu Open Mic – kus esimest korda  lavalaudasid saavad tunda võib olla tulevased artistid, 3x 3 korvpallivõistlus ja braketantsuvõistlus. Lisaks teise päeva hea tavana  annavad teisele päevale hoo sisse Comedy Estonia stand up koomikud, kus sel aastal astuvad üles Comedy Estonia stand upi mehed feat. Sander Õigus.

Lisainfo:

ehhfest@gmail.com

Tel: +372 504 7766

https://www.instagram.com/eestihiphopfestival/

https://www.facebook.com/eestihiphopfestival/

https://eestihiphopfestival.ee/

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X