Elva linnFLASHKogukondKohalik VõimValla uudised

Elva tänavavalgustuse rikkest tuleks teada anda

Mitmetele elvalastele hakkas eile õhtul silma tänavavalgustuse puudumine Elva kesklinnas.

Küsisime seetõttu vallamajast lisainfot. Vastas Kommunikatsioonijuht Merilyn Säde:

“Seoses Kesk tänava ehitusega on kogu Kesk tänav (Pargi tn, osaliselt Arbi järve äär, Põik, Apteegi ja Turuplatsi tn) lülituspiirkond välja lülitatud. Valgustus taastatakse esimesel võimalusel, pärast ehitustööde lõppemist.”

“Liiva tn ehitustöödega seoses esineb seal piirkonnas samuti tänavavalgustuses tõrkeid, nende tööde tähtaeg on 20. august 2019. Teistes piirkondades ei tohiks rikkeid olla ning sel suvel tänavavalgustust välja ei lülitata.“

Kui on muresid teiste aadresside või piirkondadega, siis palume kindlasti pöörduda valla geoinfospetsialist Kullo Laose (kullo.laos@elva.ee või tel 5191 5914 ) poole, märkida probleem Elva valla äpis või „Teavita probleemist“ leheküljel.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X