SportValla uudised

Elva meistriks pürgisid 12 klubi laskurid

Elva lahtised meistrivõistlused toimusid sel aastal esmakordselt kahel päeval. Täienenud programm meelitas kohale võistlejaid 12 klubist üle vabariigi.
Eriti kõrgetasemeline oli püstolilaskurite heitlus, kus Reijo Virolainenile tulid konkurentsi pakkuma Fred Raukas ja Raul Erk. Seekord oli aga Reijo suurepärase vormis ja ei andnud teistele mingit võimalust kuldmedali peale mõeldagi. Nii täiskaliibrilise püstoli harjutuses, kui standardpüstoli harjutuses lasi ta suurmeistri normid 10 silmaga üle. Võidutulemused olid vastavalt 584 ja 574 silma.
Spordipüstoli harjutuses võitis meeste arvestuses kulla Aivar Vanakamar 557 silmaga ning naistest jäi isikliku rekordi 553 silma lasknud Anni Irs sellest ilma 2 silmaga, kaotades Männiku klubi esindajale Natalia Bakosele. Teine isiklk rekord 539 silma standardpüstolis tõi aga Annile teisel päeval kindla võidu.
Püssilaskuritest oli edukaim meie Ele Loot, kes võitis heade tulemustega mõlemad harjutused. Lamades lasi ta 610,0 ja 3×20 lasku standardis 563 silma. Neidude vanuseklassis sai Marleen Riisaar standardis 550 silmaga kindla esikoha, kuid lamades pidi tunnistama oma klubikaaslase Emily Malkuse nappi paremust. Tulemused vastavalt 602,4 ja 604,5, Emily täitis selle ilusa isikliku rekordiga ka esmakordselt I klassi laskuri normi.
Võistluste parimad tulemused lasid aga noormeeste võitja Joosep Robin Albert Männikult 613,0 ja meeste klassi parim Andreas Maspanov Põlvast 611,7 silmaga.
Lisaks tavapärasele lamades harjutusele oli kavas ka sel aastal paarislaskmine, kus põhiharjutuse 4 esimese seeria summade alusel pääsesid finaali 5 paremat paari. Seekord olid viie parema hulgas ainult meespaarid ning parima tulemusega läksid eelmise aasta esikohta kaitsma Elva klubi laskurid Siim Cristian Reppo-Sirel ja Lennart Pruuli. Kuigi finaalis asus esialgu võistlust juhtima Männiku klubi duo Joosep Robin Albert ja Ain Muru, siis tugeva lõpuga võtsid ikkagi kulla meie mehed, ületades 490,8 silma juures eelmise aasta võidutulemuse ühe silmaga. Kolmandaks tulid Ülenurme noored Karel Udras ja Kahru Männik.
Algajatele laskuritele oli kavas lamades toelt laskmine, kus 20 lasuga näitas poiste ees parimat tulemust tüdrukute klassi võitja Anette Piho, saavutades 199,5 silma.
Kõik Elva meistrite ja teiste osalejate tulemused leiab protokollist 
Elva Laskespordiklubi
http://www.elvalask.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X