FC ElvaKogukondSportValla uudised

Jalgpalliklubi FC Elva esitati UEFA Parima Rohujuure klubi 2019 nominendiks

Eesti Jalgpalli Liit esitas UEFA Grassroots Awards kategoorias parima rohujuure tasandi klubiks (Best Grassroots Club) jalgpalliklubi FC Elva.
FC Elva juhatuse liige ja tegevjuht Marek Naaris selgitas, et auhind antakse silmapaistvale klubile, kes teeb kogukonnas väga head tööd. “Kogu klubile tähendab see seda, et oleme 18 aastat koos pingutanud ja vaeva näinud ning meie pingutused kannavad vilja. Oleme isegi siit, Elvast, eeskuju paljudele väikestele klubidele, nad on meile seda ise öelnud,“ sõnas Naaris.
Ta lisas, et nominatsioon kinnitab veelkord põhjust olla julge katsetamaks uusi asju ja et olla ühiskonnas millegi tegemises esimene. „Oleme äärmiselt tänulikud Jalgpalli Liidu inimestele, kes on Elva jalgpalliklubi kõrgelt hinnanud.“
Jalgpalliklubi tegevjuht arvab, et kõige suuremad saavutused kogukonna jaoks on olnud Jalkafesti korraldamine ja Elva Elite Cup. „Samuti on meie jaoks oluline naiste ja meeste jalgpall ning selle ühine arendamine. Mainimata ei saa jätta nende inimeste aitamist, kes on hädas.“ Nimelt kogus FC Elva eelmisel aastal Eesti Vähiliidule pealtvaatajate ja toetajate abiga 7190 eurot. „Need on need teod, mis jäävad jalgpallist väljapoole ja omavad suuremat mõju meie kogukonnas.“
Jalgpalliklubi FC Elva on loodud 2000. aastal ning täna kuulub klubi liikmeskonda 567 liiget. Kokku töötab klubis 16 treenerit ning FC Elval on ka oma 21 liikmest koosnev tantsutiim. Treeningud toimuvad viies erinevas piirkonnas. 2017. aastal valmis kummitäitega kolmanda põlvkonna kunstmuru väljak, mis on jalgpalliklubi teine esindusväljak.
UEFA Grassroots Awards kategooria nominendid kuulutatakse välja selle aasta septembri lõpus.
Lisainfo:
Marek Naaris
FC Elva juhatuse liige ja tegevjuht
Tel. 5216916

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X