Kohalik VõimKultuurValla uudised

Elvas algab neljapäeval 55 tundi kestev huvimaraton

Neljapäeval, 25. aprillil algab Elvas kahepäevane huvimaraton, kus huviharidus lõimub noorsootööga.

Maratoni jooksul saab kuulata kontserte ja osaleda ühistegevustes. Näiteks toimuvad näohoolduse töötuba, hilisõhtu kabemängud, karaoke, animatsiooni/filmiöö, disko, päikesetõusu fotojaht, beebide võimlemine, õues maalimine jpm.

Elva Huviala- ja Koolituskeskuse direktor Garmen Vallikivi ütles, et huvimaratoni korraldamise mõte sündis ajurünnaku käigus. „Mõtlesime üheskoos, mida võiksime teha Elva huvihariduse 40. sünnipäeva ja noortekeskuse 15. sünnipäeva tähistamiseks. Keegi ütles naljaga, et teeme 40+15 ehk 55 tundi järjest huviharidust. Kõik naersid selle mõtte peale, nii et pisarad olid silmis, sest see tundus täiesti hullumeelne mõte!“

Hullumeelsest mõttest hakkas aga edasi hargnema huvimaratoni korraldamine. „Maratoni käigus saab osaleda paljudes põnevates töötubades, kuulata kontserte jne, aga kõige tähtsam on, et saab nautida toredat seltskonda. Varahommikustel ärkajatel soovitan kindlasti osaleda päikesetõusu fotojahil, sest Elva on maaliliselt imeilus koos linnulaulu meloodiaga,“ rääkis Vallikivi.

Maraton algab neljapäeval, 25. aprillil kell 13 ja lõpeb 27. aprillil kell 17 algava kontserdiga. Maratonist on oodatud osa võtma kõik, olenemata vanusest ja sellest, kas eelnevalt on mõnest huviringist osa võetud või mitte. Maratonile võib tulla nii pere kui ka sõpradega.

Maratoni korraldab Elva Huviala- ja Koolituskeskus, et tähistada Elva huvihariduse 40. aastapäeva.

Maratoni ajakava on leitav Elva Huviala- ja Koolituskeskuse koduleheküljelt.

Lisainfo:
Garmen Vallikivi
direktor
Elva Huviala- ja Koolituskeskus
tel 5567 0541

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X