Politsei nädalValla uudised

Politsei nädal

19. märtsi hilisõhtul teatati politseile sõidukist, mis Elva vallas Kalme külas metsaservas seisis ja millest kostuv vali muusika ümberkaudseid inimesi häiris. Teatele reageerinud politseipatrull leidsid kirjeldatud Volkswageni seismast küll metsatuka ääres, ent mingit muusikat sealt politseinike saabudes ei kostnud. Mees rääkis korrakaitsjatele, et oli parasjagu vestlemas oma lähedase inimesega telefonitsi ning et muusikat tema ei kuulanud. Politsei mehe tegevuses ühtki rikkumist ei tuvastanud ning mees laks ära koju.

19. märtsi õhtupoolikul laekus politseile teade Elvas Kesk tänava kaupluse lähistel räusanud joobes mehest. Politseinikud võtsid mehe politseisõidukile ning viisid ta arestikambrisse välja puhkama.

17. märtsi hommikul kella 8 paiku laekus häirekeskusele teade, et Elva vallas Palupera külas on lehmakari tee peal. Politseikorrapidaja selgitas välja loomade omaniku ning võttis temaga ühendust. Kümnekonna minuti pärast oli tee liiklusele taas turvaline ning loomad kenasti tagasi kinnises aias.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas 8 kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X