SportValla uudised

EESTI JALGRATTASPORDI HOOAEG SAI 46. KORDA AVALÖÖGI ELVAS!

Jalgrattaspordis algab uus hooaeg uue aasta algusega ja kuigi tavapärane on, et võistlusi peetakse pigem soojemates ilmastikuoludes, siis juba 46. aastat järjest avati hooaeg just Elvas, kui mõõtu võeti traditsiooniliselt Elva Talikrossi võistlustel.

  1. jaanuaril toimunud Elva Talikrossi I etapil medaleid veel ei jagatud, sest võistlus koosneb kokku kahest etapist. Kuna Elva Talikross on ühtlasi ka Tartumaa lahtisteks meistrivõistlusteks jalgratturite talikrossis, siis selgitatakse erinevates vanusegruppides välja ka Tartumaa meistrid. Võistluste II etapi tulemuste põhjal selgitatakse välja ka talikrossi Eesti meistrid.

Võistluste esimesest, imekaunil talvepäeval toimunud etapist võttis osa 131 võistlejat kõigist Eesti suurematest jalgrattaklubidest. Elva ratturid võistlesid esimesel etapil väga tublilt. Meeste eliitklassis võidutses Caspar Austa, meeste sportklassis saavutas Margo Tamm II koha ja kuni 23 a noormeeste vanuseklassis oli Karl Mihkel Vent kolmas.

Kas Caspar teenib oma 12. Eesti meistritiitli talikrossis või suudab konkurentidest keegi tema koduradadel parem olla, selgub juba 9. veebruaril, mil toimub võistluste II etapp.

Elva Jalgratturite Talikrossi kõigi tulemustega saab tutvuda Elva Spordiliidu kodulehel

http://spordiliit.elva.ee/images/dokumendid/Talikross-2019-I-etapp-tulemused.pdf

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X