Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

18. detsembril hommikul teatas tähelepanelik inimene politseile, et väidetavasti lükkab Puhja aleviku vahel juhtimisõiguseta mees traktoriga lund. Teatele reageerinud politseipatrull leidis alevikust väikese kabiinita traktori ning vestluses juhiga ilmeski tõsiasi, et agaralt kaasliiklejatele teid lahti lükanud traktoristil puudus paraku masina juhtimiseks luba. Kuivõrd mehel traktori juhtumisõigus puudus, kõrvaldati ta juhtimiselt ning traktor anti üle ettevõtte juhile.

17. detsembril kella 15 paiku peatasid politseinikud Elva vallas Tartu- Viljandi-Kilingi-Nõmme maanteel kontrolliks sõiduauto Audi ning tuvastasid, et seda juhtinud 37-aastane mees ei olnud end sõitmise ajal korrektsel turvarihmaga kinnitanud. Lisaks tuvastasid politseinikud, et mehe sõiduautol puudus ka korraline ülevaatus. Masina roolis olnud mehe suhtes alustas politsei väärteomenetluse.

16. detsembril kella 19 paiku õhtul laekus häirekeskusele järjestikku kaks teadet sellest, et Rõngu alevikus Puiestee tänaval liigub kuldse BMW ringi seltskond joobes noorukeid. Teatele reageerinud politseipatrull leidis seisva sõiduki kooli lähistelt parklast, selles olnud joobes isikud viidi ära kodudesse. Sõiduvahend anti üle kainele ja juhtimisõigust omavale tuttavale.

12. detsembril kella 16.30 paiku teatati politseile, et Elvas Kirde tänava toidukohas tülitab joobes mees sealseid klienditeenindajaid. Sündmuskohale saabunud patrullile selgitasid töötajad, et on korduvalt palunud mehel lahkuda ning nende tülitamine lõpetada, tuleb ta jälle mõne aja möödudes tagasi ja segab nii töötajaid kui ka klienti. Politseinikud uurisid sel õhtul välja, et mees on kohalik ning elab samas linnas, mistõttu kutsusid nad mehele järele abikaasa, kes mehe ära koju peatäit välja magama viis.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas 3 ja Nõo vallas lisaks veel 2 kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ilusaid ja rahulikke jõulupühi!

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X