Politsei nädalValla uudised

Nädal politseis

11. detsembril kella 17 ajal õhtul anti politseile teada Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maateel kahtlasi manöövreid tegevast sõiduautost Audi. Tähelepaneliku kaasliikleja sõnul kaldub tema ees liikuv sõiduk pidevalt ühest teeservast teise ja helistaja kahtlustas, et juht võib olla joobes. Teatele reageerinud politseipatrull peatas sõiduki Väike-Rakke külas ning juhi kontrollimisel mingeid rikkumisi ei tuvastatud. Juht oli kaine ning omas juhtimisõigust.

11. detsembril sai politsei väljakutse Elva valda Palupera külla, kus oli laamendamas purjus 67-aastane mees. Politsei võttis mehe sel õhtul sealt eramust kaasa ja viis ta kainenema, et ta teisi majaelanikke edasi tülitada ja häirida ei saaks.
10. detsembril paluti korrakaitsjate abi Elva vallas Rõngu alevikus paiknevast hooldushaiglast, mille patsient oli ennast purju joonud ning oma lärmamisega teisi elanikke häiris. Teatele reageerinud politseipatrull võttis joobes ja agressiivseks muutunud mehe politseisõidukisse ning toimetas ta arestikambrisse kainenema.
8. detsembril kella 23 paiku hilisõhtul puhkes Elvas Lauliku tänava korteris ühise alkoholi tarvitamise ajal isa ja poja vahel kähmlus, milles sai viga 48-aastane mees. Meedikud vaatasid mehe terviseseisundi üle ning kinnitasid, et mees haiglaravi ei vaja. Perepoeg kainenes sel ööl arestikambris.
8. detsembri hommikul kella 10.20 paiku sõideti Rõngu alevikus Tartu maanteel asuva Konsumi parklas otsa sõiduautole Toyota Corolla, millel sai kahjustada parempoolne esitiib. Otsasõitja jättis õnnetusest teavitamata nii politsei kui ka autoomaniku olgugi, et oli põhjustanud varakahjuga avarii.
5. detsembri hommikul kella 9 paiku juhtus Nõo vallas Luke külas liiklusõnnetus, kui sõiduauto Chrysler sõitis libedaga teelt välja vastu puud. Õnneks inimesed liiklusõnnetuses viga ei saanud.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X