Politsei nädalValla uudised

Nädal politseis

  1. novembri pealelõunal sai häirekeskus äreva teate Elva vallast Teilma külast, kus märgati jões kummuli läinud paati ning selle kõrval vees hulpimas aeru. Teatele reageerisid nii päästjad kui ka politseinikud, kes selgitasid üheskoos tähelepaneliku inimesega välja, et arvatav paadijuht on omal jõul veest välja pääsenud ning jõe äärest lahkunud. Inimese pääsemisele viitasid ka veepiirilt asfalti mööda jõest kaugenevad porised jalajäljed. Päästjad tõmbasid paadi välja ning leidsid selle seest arvata paadiomaniku jope. Politseinikud kobasid jope läbi ning leidsid selle taskutest mobiiltelefoni ja juhiload. Korrakaitsjad püüdsid juhilubade omanikuga ühendust saada, paraku tulutult. Seepeale mindi mehe koju kontrollima, kas temaga on kõik korras, kuid ka  kodust meest tabada ei õnnestunud. Mõne aja möödudes sai politseinikud siiski arvatava paadijuhiga ühendust, kes kinnitas, et temaga on kõik hästi ning ta on juba kodus. Oma paadile lubas mees järgmisel päeval järele minna. Nii päästjad kui ka politseinikud nentisid, et tegemist oli äreva ning esialgu üsna musta stsenaariumiga väljakutsega. Õnnekombel oli mees uppi läinud paadist ise kaldale saanud ning elusalt ja tervelt koju jõudnud. Eraldi kiitust on väärt ka tähelepanelik inimene, kes vahejuhtumist häirekeskusele teada andis ning oma panuse kohaliku heaolu tagamisse andis.

  1. novembril peatasid politseinikud Elva vallas Konguta külas kontrolliks sõiduauto Mercedes-Benz. Juhi kontrollimisel avastasid politseinikud, et masina roolis olnud mehel puudub juhtimisõigus, mistõttu kõrvaldati ta juhtimiselt ning tema suhtes alustati menetlust.

Möödunud nädalal suunasid liikluspolitseinikud liiklusjärelevalves taas oma pilgu teravamalt kiirusele ning napi nädala jooksul tabati ainuüksi Elva vallas 26 kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust. Neist raskeim vahejuhtum leidis aset 15. novembri hommikul kella 10 paiku, kui Valga suunas kihutas üks 29-aastane mees sõiduautoga BMW 156 km/h. Lisaks tabati Nõo vallas lisaks veel üheksa kiirusületajat.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X