Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

  1. novembri hilisõhtul kella 23.25 paiku teatas tähelepanelik liikleja, et Elvas vallas suunaga Pangodi poole kõnnib keset teed joobes ja valgustamata inimene, keda on möödujatel väga raske märgata. Teatele reageerinud politseipatrull märkas kirjeldustele vastavat meest ning tuvastas, et ta oli joobes. Politseinikud võtsid joobes mehe patrullsõidukile ning viisid ta koju.

  1. novembri pealelõunal kella 13 paiku teatati häirekeskusele Nõo vallas Elva-Kintsli tee 6. kilomeetril kraavi sõitnud sõiduautost Nissan. Sündmusele reageerinud politseipatrull leidis sõidukist joobes mehe, kes imekombel õnnetuses viga ei saanud. Et mees alkomeetrisse puhuma ei soostunud, viidi ta täiendavaks ekspertiisiks haiglasse. Mehe avariiline sõiduvahend teisaldati tasulisse parklasse ning juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

  1. novembri õhtul teatati häirekeskusele Elvas Pikal tänaval maas lebavast inimesest. Teatele reageerisid nii meedikud kui ka korrakaitsjad ning ühiselt tõdeti, et maas lebanud mees õnneks siiski ohtu sattunud ei ole. Meedikud vaatasid ta tervise üle, politseinikud tuvastasid, et võõral õuel pikutanud mees oli lihtsalt üleliia joobes, mistõttu võeti ta politseimasinasse ja viidi koju.

  1. novembril kella 12 paiku teatas tähelepanelik liikleja politseile, et Jõhvi-Tartu-Valga maantee 155. kilomeetril liigub tema ees Läti numbrimärgiga sõiduauto, mis pidevalt vastassuunavööndisse kaldub ning ebaühtlase sõidukiirusega liigub. Väljakutset teenindanud politseipatrull peatas Läti numbrimärgiga sõiduki vahetult Tartu linna lähistel ning vestluses masina roolis olnud lätlasega ilmnes, et too oli võõras linnas otsinud õiget sihti ja kohta hetkeliseks peatumiseks. Politsei mingeid rikkumisi ei tuvastanud ning peale lühidat vestlust andis politseinik juhile õige suuna kätte ning soovis talle turvalist teekonda.

Möödunud nädala vältel tabati Elva ja Nõo vallas ühtekokku 12 kiirusületajat, kell kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X