Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

  1. novembril lõi 30-aastane mees Nõo alevikus Kivi tänava korteris ühise alkoholi tarvitamise ajal 25-aastast naist. Meedikud andsid naisele esmaabi koha peal. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta arestimajja. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

  1. novembril õhtul veidi enne kella 18 sai politsei väljakutse Elvasse Kirde tänava eramu juurde, kus esialgsetel andmetel oli 46-aastane alkoholi tarvitanud mees tüli käigus terava esemega löönud 30-aastast tuttavat meest ning seejärel põgenenud. Meedikud viisid eluohtlikke vigastusi saanud mehe haiglaravile. Juhtunu üksikasju ning põgenenud mehe asukohta selgitab politsei kriminaalmenetluses. Ööl vastu 7. novembrit pidasid politseinikud mehe Elvas Kirde tänaval kuriteos kahtlustatavana kinni ning viisid menetlustoiminguteks jaoskonda.

  1. novembril kella 15.27 ajal sõitis seni tuvastamata juht Tartumaal Nõo alevis Oja tänaval õuealal  sõiduautoga BMW  otsa 15-aastasele poisile. Kiirabi toimetas jalakäija Tartu Ülikooli kliinikumi. Sõiduki juht lahkus sõidukiga sündmuskohalt. Otsasõitjat ning õnnetuse täpsemaid üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

  1. novembril kella 18 paiku õhtul teatati, et Elva vallas Rõngu alevikus Valga maanteel asuvas kohvikus tülitab joobes mees kliente ja töötajaid. Enne politseinike saabumist jõudis joobes mees rattaga lahkuda. Et hämaral ajal rattal liikuv joobes mees võib ohtlik olla nii enesele kui teistele kaasliiklejatele, asus politsei teda otsima ning leidis rattal vaaruva mehe Otepää poole suunduvalt teelt. Ta võeti politseisõidukile ja aidati turvaliselt koju.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas neli kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X