Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

Möödunud nädala vältel pidas politsei Nõo vallas kinni 4 ja Elva vallas 21 autojuhti, kes ületasid lubatud piirkiirust. Nende suhtes alustati väärteomenetlusi.

19. augustil kella 19 ajal õhtul lõi 55-aastane naine Nõo alevikus Tartu tänava kaupluse ees oma endist elukaaslast, 61-aastast meest.

18. augustil kella 12 paiku juhtus Nõo vallas Altmäe külas liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku sõiduautod Volvo ja BMW. Esialgse info kohaselt ei veendunud Volvo juht vasakpöörde sooritamisel manöövri ohutuses ning keeras ette tagant lähenenud ja parasjagu möödasõitu alustanud BMWle. Kokkupõrke tagajärjel paiskus üks masinatest kraavi. Kahe sõidukis viibis kokku kolm inimest, õnnekombel neist keegi viga ei saanud. Politsei tuvastas, et juhid olid kained ja omavad juhtimisõigust, küll aga ei saanud nad õnnetuse põhjustes kokkuleppele ega üksmeelele ning seetõttu selgitab politsei avarii tagamaid menetluses.

Politseile laekus teade, et ööl vastu 16. augustit murti Elvas Kirde põik tänaval sisse elumajas asuvasse töökotta, kust varastati erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X