Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

26. juulil teatati politseile, et Nõo alevikus Hariduse tänaval ooteplatvormi juures on lõhutud tänavavalgusti.

26. juulil sai politsei teate, et Nõo vallas Voika külas hammustas koer ujuma läinud meest jalast. Talle anti esmaabi, mehel loomaomaniku suhtes pretensioone ei olnud, nad said omavahel kokkuleppele.

28. juulil sai politsei teate, et Elva vallas Utukolga külas kraavis on Mazda katusel. Põllul oli näha ka sõidujälgi, ent kedagi auto juures ei olnud. Avariiline masin teisaldati, asjaolud on selgitamisel.

28. juulil teatati politseile, et Nõo vallas Nõgiaru külas kruusateel segab liiklemist avariitunnustega Audi A4. Politsei tuvastas, et sõiduk oli teelt välja sõitnud ja kahjustada saanud, lisaks oli masinal ilmselt avarii järgselt lõhutud klaasid. Kuna sõiduk takistas liiklemist, teisaldati see tasulisse parklasse. Asjaolud on selgitamisel.

30. juulil juhtus liiklusõnnetus, kus sireeni ja vilkuritega patrullsõiduk peatus Elva vallas Poole külas  joobetunnustega jalgratturi kõrval, kui mees rattaga vastu alarmsõidukit kukkus. Raskes joobes mees viga ei saanud, küll sai kahjustusi politseisõiduk.

30. juulil käivitas politsei Rämsi külas otsingud leidmaks 69-aastast kodust kadunud prouat. Appi tuli ka hulk kohalikke, kellest ühel õnnestus samal päeval abivajav, ent meeltesegaduses ringi uitav naine üles leida. Naine viidi tagasi koju.

31. juulil teatati politseile, et Elva paisjärve äärest on varastatud päästerõngas ning Vaikse järve ujumiskohast viskeliin.

 

Kerly Virk

PPA pressiesindaja

52 03 403 / 730 8852

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X