FC ElvaSportValla uudised

Nike ja FC Elva kutsuvad Esiliiga mängule 17. mai kell 19:00 Elva linnastaadion. Tõotab tulla hooaja kõige tulisem andmine.


Enne mängu ütles peatreener Veiko Haan: “FC Flora U21 mängijad on individuaalselt väga osavad. Sellest lähtuvalt peame olema 1v1 olukordades agressiivsed ja edukad, et suudaksime vastase mängu lõhkuda ja suruda enda mängu peale ning juurde teenida endale vajalikke punkte. Ootame kõiki fänne meid väljaku äärde toetama.”

Kallid fännid ja jalgpallurite perekonnad/sõbrad! Ootame teid kõiki jalgpallimatšile, et toetada kohaliku meeskonda ning nautida mõnusalt ühist seltskonda.

AUTO LOOSIS OSALEMISEKS TULE JUBA ESIMESEL POOLAJAL

 

* Sellest hooajast on meil uus mäng, kus esimesel poolajal 1 € loosi ostnud pealtvaatajate vahel loositakse uude fännimängu kaks osalejat. Kõigepealt on võimalus võita väiksemaid auhindu samal mängul, aga hooaja viimasel kodumängul loosime 2X18 ehk 36 õnneliku vahel välja ABC Motorsi ja FC Elva koostöös sõiduauto PÄRISEKS!

Esimesed finalistid on Jürgen Öebius, Rain Prikko, Henry Kaasiku, Raili Kuus, Malle Teder, Rita Vuchmann, Marek Madisoo, Uudo Raal, Henry Malkus ja nr. 10. Sina võid olla juba järgmine!

* Traditsiooniline 1 € loos jätkub ka mängu lõpus, kus osalejate vahel loositakse välja esindusmeeskonna mängusärk, klubi sümboolikaga tooteid ja jooksvalt auhindu teistelt toetajatelt.

1€ LOOSI PEAAUHIND ON VABALT VALITUD NIKE JALATSID.

* Võimalus osta FC Elva fännisümboolikat

* Lisaks toimub huvilistele traditsiooniline poolajamäng www.globalsoccerstore.com. Parimale auhind! Osavust saavad näidata kõik, kellel vähegi soovi!

Teie FC Elva

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X