SportValla uudised

Lasteaedade sumoturniir ja judo superturniir

Tartus 21. aprillil toimunud lasteaedade sumoturniiril tegid enamus meie väikestest judokatest esimese võistluse tatamil. Medalitest tähtsam on näha laste silmis rõõmu nii treeningul kui võistlusel. Esikoha oma kaalukategooriates võitsud Annabel Zupping, Helena Vähi ja Artur Mogilenskihh. Hõbemedali vääriliselt võitles Siim Tarvis ja pronksise autasu teenisid Art Ariva ja Jaan Leetberg. Jakob Pihlak, Mihkel Tarvis ja Erik Lumiste jäid napilt medalita ja olid viiendad
2. Sumo ja judo superturniir toimus Tallinnas Arigato spordimajas ja oli meie judokatele väga edukas – Emma-Melis Aktas võitis poistega võideldes raskekaalu ja pälvis eriauhinna parima maastehnika eest. Mai Mirtel Umblia ja Eha Suuder said autasustamisel kaela hõbemedalid, Ragnar Mägi oli kolmas ja Sten Kriis viies. Ranel Jõks ja Marek Mogilenskihh seekord võiduarvet ei avanud. Võistluse korraldasid Künter Rothberg ja Elvas judotreeninguid alustanud Tevol Tamm. Judo võistlushooaeg lõpeb 28. aprillil Nõo Spordihoones C vanuseklassi Eesti meistrivõistlustega
Esimene pilt lasteaedade võistluselt, teine Tallinnast
Autor Evelin Pihlak

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X