SportValla uudised

Judokad olid taas hästi esinemas

14-15 aprill Tallinnas Audentes judo Cupil esinesid Elva judokad väga hästi – rahvusvaheliselt turniirilt kus osales 369 võistlejat 37 klubist ja 12 riigist tõime kõva võitluse tulemusena koju 5 medalit. Mikk Alajõe võitis esikoha U12 kehakaalus -27 kg, võites viimase kohtumise lisaajal. Ragnar Mägi jõudis keskendunud maadluse ja kahe võiduga finaali, kus tuli seekord vastu võtta kaotus Läti eakaaslaselt. Emma-Melis Aktas oli U13 raskekaalus hõbedal. U14 klassis võitsid pronksmedalid Siim Laos (-55kg) ja Rasmus Mägi (+72 kg). Judokaid ootavad ees turniirid Tallinnas ja Tartus järgmisel nädalavahetusel ja C vanuseklassi Eesti meistrivõistlused kahe nädala pärast Nõos.

Marek Pihlak

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X