SportValla uudised

Võrkpallurid võidutsesid

Elva võrkpallurid võtsid 4. aprillil Nõo Spordihoones toimunud koolide Tartumaa meistrivõistlustel võrkpallis kaksikvõidu. Elva I võistkond (Karl Reinoja, Rudolf Bellen, Jarno Raidve, Heiki Vabrit, Kristo-Marten Unne, Markus Andreas Tamm, Martin Elias Tamm) ei loovutanud vastastele geimigi – kõik mängud võideti tulemusega 2:0. Elva II võistkond (Rauno Laan, Kristo Oijala, Kaimo Ruusalepp, Rihard Kull, Anders Aksjonov, Rasmus Kivari, Orm Siimon Madilainen) sai ainukese kaotuse Elva I-lt. Nii Lähte kui Nõo võideti 2:0, näidates ennastsalgavat kaitsemängu ja kavalaid lahendusi rünnakul.
Marek Pihlak

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X