SportValla uudised

Toimus Nõo judoturniir

Altia klubi korraldatud Nõo judoturniiril osales kokku 167 judokat 13 Eesti ja 2 Läti klubist. Võistluste avasõnad ütles ja noori judokaid innustas Nõo vallavanem Rain Sangernebo. Seejärel tutvustas peakohtunik Karl-Ernst Saal reegleid ja võistlus võis alata. Nagu ikka oli kompromissitut heitlust, kaotusevalu ja võidurõõmu. Altia judokte saagiks jäi koduvõistluselt 14 medalit – neist neli kuldset ja kaks hõbedat. Ilusaid heiteid näitas ja sai esikoha Siim Laos C-55 kg. Mai-Mirtel Umblia kehakaalus E-30kg kaotas ühe matši väga napilt – kohtuniku hääletusega kuid tuli paremate punktidega esimeseks. Emma-Melis Aktas ja Siim Laos võitsid samuti esikohad oma kaalukategooriates. Täname kogu korraldustiimi – koos ühise eesmärgi nimel töötades suudame suuri asju korda saata! Eriline tänu: Hille Laos, Zoja Udaltsova, Nõo Lihavürst, Luke Farmimeierei, AS Cautes, Nõo Vallavalitsus, Elva Vallavalitsus ja Eesti Kultuurkapital

Marek Pihlak

Tasutud reklaam-slaid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X