SportValla uudised

Toimus Nõo judoturniir

Altia klubi korraldatud Nõo judoturniiril osales kokku 167 judokat 13 Eesti ja 2 Läti klubist. Võistluste avasõnad ütles ja noori judokaid innustas Nõo vallavanem Rain Sangernebo. Seejärel tutvustas peakohtunik Karl-Ernst Saal reegleid ja võistlus võis alata. Nagu ikka oli kompromissitut heitlust, kaotusevalu ja võidurõõmu. Altia judokte saagiks jäi koduvõistluselt 14 medalit – neist neli kuldset ja kaks hõbedat. Ilusaid heiteid näitas ja sai esikoha Siim Laos C-55 kg. Mai-Mirtel Umblia kehakaalus E-30kg kaotas ühe matši väga napilt – kohtuniku hääletusega kuid tuli paremate punktidega esimeseks. Emma-Melis Aktas ja Siim Laos võitsid samuti esikohad oma kaalukategooriates. Täname kogu korraldustiimi – koos ühise eesmärgi nimel töötades suudame suuri asju korda saata! Eriline tänu: Hille Laos, Zoja Udaltsova, Nõo Lihavürst, Luke Farmimeierei, AS Cautes, Nõo Vallavalitsus, Elva Vallavalitsus ja Eesti Kultuurkapital

Marek Pihlak

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X