FC ElvaMääratlemataSportValla uudised

FC Elva ja ABC Motors kingivad ühele õnnelikule fännile hooaja lõpus auto

Täna kohtusid Tallinnas FC Elva juhatuse liikmed Are Altraja ja Marek Naaris, ABC Motorsi turundusjuht Indrek Luberg ning Eesti Jalgpalli Liidu koostöösuhete spetsialist Siim Juks. Kohtumise eesmärgiks oli koostöölepingu sõlmimine ning detailsem arutelu klubi ja autopartneri erinevate koostöövõimaluste üle.
Koostöö toob uue fännimängu – peaauhinnaks on auto
“Hooaja vahelisel pausil küsisime oma fännidelt tagasisidet, kuidas paremini kodumänge külaliste jaoks teenindada. Muu hulgas tuli välja, et meie fännid soovivad veel rohkem meelelahutust ja meie oma soov oli kaasata veelgi rohkem inimesi, kes tegelikult väga mängu veel ei fännagi.” tutvustas uue fännimängu algideed NaarisTema sõnul pani Are Altraja idanema idee, mis neid täna ABC Motorsisse tagasi viis: “Mõte sai täna hoogu juurde ja sellest sünnib üks lahedamaid FC Elva auhinnaprojekte läbi aegade. Kui kõik läheb nii nagu plaanitud, siis hooaja viimasel kodumängul loosime me ühele õnnelikule fännile heas korras sõiduauto päriseks!”

“Lisaks sellele on meil koostöölepingus veel punkte, mis aitavad kahe ettevõtte tegemisi veelgi tugevamalt kommunikeerida. Kindlasti saavad sellest kasu meie kogukonna liikmed ja meie teised ettevõtted, kellele võivad ABC Motorsi poolt pakutavad tingimused meeldima hakata.” võttis koostöö kokku Naaris

Indrek Lubergi sõnul on ABC Motors Eesti Jalgpalli Liidu autopartnerina aastate jooksul erinevate klubide transpordivajadusi lahendada aidanud, ent sellises mahus koostööleping ühe klubiga on ka Abc Motorsi jaoks esmakordne. “Kahtlemata toob võimalikult tihe koostöö otsest kasu mõlemale osapoolele, kuid loodan, et suurim võitja meie koostööst on ikkagi FC Elva ja ka kogu Eesti jalgpall,” sõnas Luberg.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X