NooredSport

Võrkpalli kooliliigast

Esimene võistluskogemus meie noorematele võrkpallurite lõppes kolmanda kohaga sõbrapäeval. Pallilahingu Tartumaa etapil võitlesid poisid ennastsalgavalt kuid tuli tunnistada kahe Lähte võistkonna paremust. Parima mängija eriauhinna sai Sten Hansing.

Võrkpalli Kooliliiga Tartumaa etapilt meie võrkpalluritele kaksikvõit! Kahe etapi kokkuvõttes võitis Elva I võistkond kooseisus Karl Reinoja, Rudolf Bellen, Kristo-Marten Unne, Heiki Vabrit, Jarno Raidve, Kaimo Ruusalepp, Orm Siimon Madilainen, Martin Elias Tamm. Finaalis neile südikat vastupanu osutanud Elva II tiim (Rauno Laan, Voldemar Viilu, Rasmus Kivari, Rasmus Käpa, Rihard Kull, Markus Andreas Tamm, Kristo Oijala) said kahe etapi kokkuvõttes kaela hõbemedalid.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X