NooredSport

Judokate medalitesadu Tallinnas

Tallinn Judo Cup tõi 10. veebruaril Kalevi spordihalli üle 600 judoka 9 riigist. Elva klubi Altia tõi koju kaks kulda, kolm pronksi ja ühe seitsmenda koha, olles klubide arvestuses 47 klubi konkurentsis 10 kohal ja Eesti klubidest kolmas! Mikk Alajõe näitas väga head maadlust D vanuseklassi kehakaalus -27kg. Avaringis kohtus Mikk loosi tahtel Läti eakaaslasega. Vastase taktika ja tehnikaga kiiremini kohanenud Mikk sai matšivõidu ilusa heitega.

Poolfinaalis alistas Mikk väga enesekindlalt Tallinna Audentese klubi judoka Rihard Johannes Konovalovi. Finaalivastaseks oli Läti judokas Aleksejs Kulakovs, kelle Mikk võitis efektse heitega ja tasuks kuldmedal rahvusvaheliselt turniirilt. D klassi teise kulla võitis Emma-Melis Aktas kehakaalus +40 kg, kes alistas teel kuldmedalini kaks Eesti ja kaks Läti judokat Ipponitega. C klassis võitsime kolm pronksmedalit ja seitsmenda koha. -30 kg pidi Simo Laos vastase paremust tunnistama poolfinaalis – kaotus hilisemale kaalu võitjale Jevgeni Seledtsovile tuli kinnihoidmistehnikaga.

cof

Pronksmedali võitmiseks alistas Simo Saaremaa judoka Ramon Mägi sumi gaeshi heitega. Rasmus Mägi sai autasustamisel kaela pronksmedali kehakaalus +70 kg, Markus Kajak oli samas kaalus seitsmes. Ja see mis võistlejaid Elvas ees ootas oli vapustav – lapsevanemad võtsid edukaid judokad vastu koogi, suupistete ja ilutulestikuga! Selliste hetkete nimel tasub treenida!

Tervitustega
Marek ja Evelin
SK Altia

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X