Kohalik VõimSahinadValla uudised

Uus volikogu liige – Meelis Karro

Pikaaegne Elva linnavolikogu esimees nüüd ka vallavolikogus

Seoses vallavalitsuse komplekteerimisega, asub 22. jaanuaril vallavara spetsialistina tööle Palupera kauaaegne vallavanem Terje Korss. Kuna Terje Korss on hetkel volikogu liige ning volikogu rahanduskomisjoni esimees, peab ta lahkuma seoses vallavalitsusse tööleasumisega rahvaesindusfunktsioonist. Terje Korss’i asendusliige Elva vallavolikogus on Elva Linnavolikogu endine esimees Meelis Karro. Sügisel peetud volikogu valimistel saavutas Terje Korss 133 valija usalduse, Meelis Karrot toetas sel korral 47 valijat.

Toimetuse järeldust asendusliikme osas kinnitas Elva sotsiaaldemokraatide liider Marika Saar, kelle sõnul on Meelis kinnitanud ka volikogu liikme kohale asumist. Samuti tõdes Saar, et SDE ettepanek rahanduskomisjoni esimehe kohale on samuti Meelis Karro, kes on seda tööd varasemalt teinud ka Elva linnas.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X