Politsei nädalValla uudised

Politseinädal – möödunud nädala sündmuseid Elva vallas

Hukkunud juht oli kaine

5. jaanuari hommikul avastati Tartumaal Elva vallas teelt välja sõitnud auto vrakk, mille juures oli 29-aastase mehe surnukeha. Sõiduauto Audi A8 vraki avastas Elva vallast Elva-Palupera-Kähri tee 4. kilomeetrilt täna hommikul kella 6.30 paiku juhuslik mööduja. Politsei selgitas, et esialgsetel andmetel kaotas autojuht Elva poolt tulles sirgel teel sõiduki üle kontrolli. Masin sõitis suurel kiirusel mitusada meetrit pikki kraaviperve edasi ning paiskus seejärel vastu teeservas olnud puid. Autot juhtinud 29-aastane mees paiskus avarii käigus autost välja. Tema vigastused olid paraku surmavad. Ekspertiisis selgitati, et avariis hukkunud 29-aastane mees oli kaine, tema verest alkoholi ei leitud. Õnnetuse täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

7. jaanuari öösel kella 5 ajal teatati häirekeskusele Elvas Kirde tänaval akende taga kolistavast joobes mehest, kes arvatavalt eramusse öömajale proovib pääseda. Politsei tuvastas, et mees maja juures kurja teha ei teinud ning midagi ära lõhkunud polnud. Kuivõrd tegu ei olnud aga kohaliku elanikuga, viisid korrakaitsjad mehe kainestuskambrisse välja magama

8. jaanuaril kella 8 ajal hommikul teatati häirekeskusele Rõngu alevikus juhtunud õnnetusest, kus raskeveoki katuselt kukkus suur jäätükk vastu liikunud sõiduauto esiklaasile. Õnnetuses purunes sõiduauto esiklaas, ent vahejuhtumis ükski inimene õnneks viga ei saanud. Sündmuskohale rutanud politsei selgitas juhtunu üksikasju ning abistas osapooltel kindlustuse pabereid vormistada. Politsei tuletab juhtidele meelde, et enne sõidu alustamist tuleb oma masin lumest ja jääst puhastada ning alles siis sellega liiklusesse asuda.

Ragne Keisk
pressiesindaja
Politsei- ja Piirivalveamet
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X