EttevõtlusFC ElvaKogukond

FC ELVA: Tere tulemast klubisse, Rain Suits!

Foto: Tarmo Kullas / Rain Suits lõi klubiga käed, et Elva spordielus oma panus anda

Eile 8. jaanuaril asus klubisse ametlikult tööle Rain Suits, kelle peamisteks väljakuteteks on kogukonnaga seotud üritused, väljakute haldamine ja väikse koormusega noortetreener.
Klubi kodulehe toimetus küsis Rainilt:

Kõik Sinu sõbrad ja tuttavad on viimased kuud pingsalt oodanud, et kuhu sa tööle lähed. Nüüd on see pikalt planeeritud samm tehtud. Miks Sa tegid sellise valiku?

Jah, vastab tõele, et tunti huvi kuhu ma lähen. Nüüd saab teade edastatud kõigile, et asun tööle FC Elvas. Kunagi küsis minult tegevjuht Marek Naaris, et kas ma ei taha tööle tulla ja nii see hakkas vaikselt hinges närima. Valik oli juba pikemat aega langetatud, aga hoidsin seda enesele. Tahan töötada sellises kogukonnas, kus on palju erinevaid võimalusi ja saab ennast proovile panna. Klubi areneb pidevalt ja tahan selles kaasa teha. See kogukond FC Elvas on võimas ja kokkuhoidev.

Oled klubis arenguvõimalust pakkuvatel positsioonidel. Eile said proovida esimest korda treeneriametit ja Laur Nurme hinnangul said sa väga hästi hakkama. Rahvas tahab kindlasti teada, mis töid sa veel tegema hakkad?

Jah, minu põhitööks saab olema kogukonnajuht. Mida see hõlmab? Kodumängude korraldust ja juhtimist, erinevate ürituste-turniiride ettevalmistamist, mänguväljakute korrashoidu. Loomulikult hakkan ka treeneriks ja selle nimel olen läbinud juba mitu koolitust ja oman EJL D treeneri tunnistust. Ega see eilne päev (esimene trenn Elva Murumuna lastega) polnud mul esimene päev olla treeneri ametis. Olen käinud paljudel võistlustel ja aidanud treenereid, kui ollakse mitme grupiga väljas. Jah, selliste posikeste ja alustavate lastega oli tõesti esimene kord, aga kõik sujus ja ootan juba järgmist esmaspäeva. Eks löön käe külge klubis igale asjale, sest hea on öelda, et midagi ei teha aga teeme siis kõik koos ja kiidame teineteist tehtu eest.

Sa oled üks kahest klubi inimesest, kes vabatahtlikuna alustades on teeninud põhikohaga töö klubi juures (esimene oli Eneli Õigus). Mida Sa soovitad inimestele, kes tahaksid arenevas klubis kaasa lüüa, aga pole siiani seda teinud?

Vabatahtlikuna alustasin oma 2,5 aastat tagasi klubi juures kodumängude ettevalmistusega ja nii ma olen siis siia sisse sulanud ja enam ei saa kõrvalt lihtsalt vaadata. Ega soovitada nagu ei oskagi muud kui tule ja räägi oma plaanidest ja vaatame ehk õnnestub ka korda ajada klubiga seotud eesmärgid. Olen alati hinnanud inimesi, kes julgevad välja öelda ja pakkuda oma nägemusi. Nii, et tulge ja rääkige või kirjutage oma plaanidest ja teeme koos ägedat asja edasi.

Soovime edu Rainile meie plaanide elluviimisel ja kõik noored-vanad on samuti oodatud tegutsema ning kaasa lööma, kui hing ihaldab proovile panekut.

FC Elva

Sildid
Näita rohkem

Martti Tammaru

Elva hinges! Elva tänavaspordi festivali peakorraldaja. Vabakutseline kujundaja, mahetootja. Elva Elu edendaja - portaali arendus ja turundus, martti@monday.ee

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X