EttevõtlusKogukondVaba Aeg

Elvaelu.ee – 70 päevaga 12 000 lugejat

Kuna aastavahetus on kokkuvõtete tegemise aeg, anname lugejate soovil väikese ülevaate uue elektroonilise väljaande Elvaelu.ee esimestest elukuudest.

Elvaelu.ee on elektrooniline väljaanne, mida annab välja kogukonnaselts MTÜ Elva Elama. Idee, et ühing seda tööd teha võiks tekkis ühingu liikmel Aivo Johansonil 2017. aasta keskel, kui Elva24.ee lõpetas enda tegevuse. Sisu loomisega alustati siiski alles käesoleva aasta oktoobrikuus ning 18. oktoobril sai väljaanne ka avalikkusele nähtavaks tehtud. Lehe peamine toimetaja on Kalju Hook, kuid võimaluse korral aitavad mitmed ühingu liikmed ja vabatahtlikud kaastöötajad üle valla ka sisu loomisega.

Veebianalüütika andmetel võib öelda, et Elvaelu.ee on lühikese ajaga saanud väga populaarseks veebiväljaandeks Elva kandis ja mujalgi. Lühikese perioodi jooksul on lehekülastusi olnud kümneid tuhanedeid erinevaid, nendest unikaalseid kasutajaid (indiviide) on võimalik välja filtreerida täpselt 12 876. Igal nädalal loeb Elvaelu.ee saiti ligikaudu 2000 indiviidi. Suur osa neist asub Elva vallas, kuid väga suur lugejaskond on ka mujal Eestis ja ka välismaailmas.

Loetavamad artiklid on olnud seotud suurem määral uue vallavõimuga – pressiteade uue vallavalitsuse valimisest saavutas üksikartiklite nimekirjas suurima loetavuse, seda silmas kokku 4453 silmapaari. Samuti kütkestasid lugejaid teemad, mis seotud kas meie valla inimeste ja arvamustega. Ootuspäraselt pakub huvi ka iganädalane politseinädal.

 

Elvaelu.ee on päris mobiilne väljaanne. Suur osa lugejatest (ligi 52%) vaatab uudisteportaali läbi mobiilse nutiseadme, ning suuremate ekraanide taga on ülejäänud lugejaskond. Lugusid ilmub vastavalt sündmuste toimumisele, kuid keskeltläbi 1-2 lugu päevas. Vanusegrupiti on lugejaskond päris suur, ligi 2/3 meie lehelugejatest on naised. Kõik kaastööd info levitamise osas ja koostööpakkumised reklaami jaoks on oodatud ka uuel aastal.

Ilusat aastavahetust toimetuselt!

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X