Noored

Abadiats, esimene osaluskohvik Elvas!

1. detsembril toimub Elva kultuurikeskuses noorte osaluskohvik, mis on mõeldud teise kooliastme lõpuklassile ning ülejäänud kolmandale kooliastmele.

Kohvikut korraldame meie, EG 10. klassi õpilased, kes õpivad kodanikukaitse ja reaalsuunal: Annika Eek, Hugo Kelt, Kertu Kurvits, Jan-Eric Lauri, Andre Must, Ana-Lina Perk ja Ege-Liis Pärkson.
Teemade valik on suur, lausa 13 teemat, mille seast saab iga osaluskohvikus osaleja valida kolm meelepärast teemat, kus kaasa rääkida. Leidub näiteks mitmeid tervislike eluviiside, viisakuse ja ajaveetmisega seotuid teemasid, aga ka seoses noorte teadlikkuse tõstmisega kohaliku omavalitsuse tööst.
Osaluskohvikut korraldame kooli kodanikukaitse kursuse raames ning selle korraldamine annab meile väga palju uusi kogemusi juurde, nagu ürituse reklaamtegevuste korraldamine, ajalehe teksti koostamine, ajaplaanerimine ning suure rahvamassi organiseerimine ja osaluskohvikus teemade juhtimine. Samuti loodame, et teemade arutlemisel tekib noortel palju häid ettepanekuid, mida saavad noortega töötavad inimesed arvesse võtta.

Rohkem lisainfot leiab meie Facebooki lehelt (vt Elva osaluskohvik 2017), kus on olemas ka registeerimislink.

Jan-Eric Lauri
Elva Gümnaasiumi õpilane
10. KO klass

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X