Sport

Austa rattaklubi korraldab ainulaadses elamuspargis eriti vaatemängulise ratturite võidusõidu!

Estonia Elamuspark MTÜ koostöös Austa rattaklubiga korraldab tänavu 20. oktoobril, algusega 12.00 Estonia kaevanduse aheraine mäe otsa rajatud rajal jalgrattakrossi nn viimase naise/mehe võistluse.

Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi treeneri ja tuntud jalgrattasportlase Caspar Austa sõnul ei ole sellist võistlust Eestis korraldatud 25 aastat!

“Sõit on pealtvaatajatele põnev vaadata, sest toimub Elamuspargi nõlvadelt hästi vaadeldaval rajal, mille pikkus on üks kilomeeter,” ütleb Caspar Austa. “Iga ringiga kukub viimane sõitja välja. Kui tuleb rohkem osalejaid, siis kaks viimast.”

Pilt alast, kus hakkab toimuma jalgrattakrossi nn viimase mehe võistlus, foto: Estonia Elamuspark MTÜ

Võistlusele on oodata oma ala tippe, aga mõistagi on oodatud kõik rattaspordi harrastajad.

Sõidu tehnilist poolt aitab korraldada Caspar Austa oma rattaklubiga Austa rattaklubi.

MTÜ Estonia Elamuspark kavatseb selle ainulaadse võidusõidu oma iga-aastaste võistluste riiulisse.

Elamuspark on ainulaadne keskus, mis on rajatud Estonia kaevanduse kõrval asuvale korrastatud aherainemäele. Mäe otsast on hästi näha peaaegu kogu Ida-Virumaa. Elamuspark soovib oma tegevusega säilitada kohalikku tööstuspärandit ja arendada kasutuks muutunud ala atraktiivseks, avalikkusele mõeldud vaba aja veetmise kohaks.

Registreerumislink: https://my.raceresult.com/312064/registration

Marek Peet

Estonia Elamuspark MTÜ

Avely Austa

Austa Rattaklubi

Show More

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Related Articles

Back to top button
Close
X