Elva linnKultuurNooredSündmusedVaba Aeg

VIDEO | Brigitte Susanne Hunt ronis jälle üle aia!

12. – 13. augustini leiab Elvas aset järjekordne Eesti HipHop Festival. Oma osalemise on välja hõiganud nii kohalik raudvara kui ka mitmed tulevikutähed ning redeliga ootab Elva mändide vahel ka Brigitte Susanne Hunt.

Mullu ootasid lisaks tuhandetele hiphop muusika ja kultuuri austajatele pikisilmi Eesti HipHop Festivali ka “Vanamehe” multika kangelased Priidik ja tema vanaisa, sel korral teeb festivalimeluks plaane aga tuntud üle aia ronija Brigitte Susanne Hunt.


“Sel aastal ootame kindlasti rohkem inimesi festivalile kui kunagi varem. Põhjuseks, et kaks viimast aastat oleme festivali teinud piirangute all ja piletimüük näitab, et inimesed janunevad EHHFI järgi,” lausub Genka. “Võin ka öelda, et paar suurt nime ehk kõik artistid ütleme välja juulis. Kutsun üles ka kõiki algajaid oma demosid saatma meile, kellest 5 saavad võimaluse esineda EHHF Open Mic raames.”

EHHFi kindlaks põhimõtteks on pakkuda läbilõiget Eesti räpiskenest ning päevakajaliste tegijate kõrval on alati oma kindel koht ka klassikutel. 2022. aasta programmi on esimeste nimedena kinnitatud: 

*5MIINUST
*A-RÜHM
*AROP
*GENKA
*REKET
*PLUUTO
*PÕHJAMAADE HIRM
*KIROT
*VILLEMDRILLEM
*BAD ART
*CLICHERIK & MÄX
*MAXTRACT & AJATAJU
*KRIIPSU-UKU
*MARGIIELA
*HELEZA
*SVNDRA
*KAW
*AZMA
*LEIS
*LIL TILL
*UTOOPIA

Järgmised artistid selguvad juba õige pea!

———————————————————————————————-

Lisainfo ja piletid on saadaval Eesti Hip Hop Festivali kodulehel https://eestihiphopfestival.ee.


Jälgi Eesti Hip Hop Festivali tegemisi ka Instagramis ja liitu sündmusega Facebookis.

Head

EHHF 2022

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X