Noored

Tartus algab 11. oktoobril 16-29 aastastele noortele suunatud koolitus “Samm unistuste töökohani”

Mida teha, kui Sa hetkel ei õpi ega tööta ning ei tea, millest alustada?
Aitame ja toetame Sind TASUTA koolitusega “Samm unistuste töökohani”, mis aitab Sul oma elus uue lehekülje avada! Koolitusel ja tööklubis (kokku 121 tundi) saad teada enda võimaluste ja tööturu kohta ning julgust teha häid valikuid:

  1. Ettevalmistus tööotsinguks (34 tundi) – oluline osa on siin eneseanalüüsil. Põhilised küsimused on: a) Mida on minul maailmale pakkuda?  b) Kus ma tahan oma oskusi ja teadmisi kasutada?  c) Kuidas leida tööd, mis mulle sobib ja huvi pakub?
  2. Töövestlus (19 tundi, videotreeningu meetodil) – ettevalmistus töövestluseks, olulised aspektid tööandjaga kontakti loomisel (väljendusoskus, kehakeel ja välimus), suhtlemisoskuste arendamine ja meeskonnatöö.
  3. Tööelu planeerimine ja suhted töökohal (16 tundi) – tööelu planeerimise etapid, erinevad rollid kodus ja tööl ning kuidas vastandlikes rollides paremini toime tulla.
  4. Tööõigus (16 tundi) – lepingu sõlmimine tööandjaga, töösuhete reguleerimine.
  5. Arvuti tööotsingul (6 tundi) – interneti võimaluste kasutamine tööotsinguks ja enesearenguvõimaluste loomiseks, kandideerimisdokumendid internetikeskkonnas.
  6. Tööklubi (30 tundi) – toimuvad loengud, harjutused ja arutelud erinevatel teemadel: CV,  motivatsioonikiri, minu olulised oskused, teadmised ja väärtused tööturul, parim viis leida sobiv töö jne.

Sinu päralt on: profid ja põnevad koolitajad, tasuta toitlustus koolitusel, individuaalsed nõustamisteenusedsõidutoetus ja stipendiumtööpraktika ning TASUTA erialane täiendkoolitus omal valikul. Tule ja muuda oma tulevikku!

Koolituse INFOTUND toimub  11. oktoobril 2021, kell 12.00 Ülikooli kohvikus (Ülikooli 20, peahoone kõrval). Vajalik on REGISTREERUMINE, registreeri kohetriin.rebbas@jmk.ee, 53 78 2405 (Triin Rebbas) või katrin.kaaver@jmk.ee, 5282365 (Katrin Kaaver)

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X