Kohalik Võim

Valmised algasid – Abel lahkus vôimuliidust!

Edastame vallavolinik Rein Abeli pöördumise Elva Vallavolikogu poole täismahus.

Lugupeetud Elva Vallavolikogu!

Informatsioon minu poolt. Võtan tagasi koalitsiooni toimimise kokkuleppelt oma kinnitusallkirja ja ei oma kohustusi koalitsiooni ees. Põhjuseks koostöö puudumine ja erinev arusaam lubaduste täitmisest.

Minu lubadus kergliiklusteede ehitamine etteantud pikkustes tegemata. Staadionide hooldus väga halvas seisus. Jooksurada Elvas on muutunud rohumaaks. Lubadus staadionide korrahoiuks tegemata.

Ohakad Rannu kooli kaugushüppekastis, foto: Priit Simson

Korralike mõõtmetega 8-rajaline siseujula ehitus blokeeriti volikogu enamuse häältega. Verevi järvele planeeritav kolmekorruseline hoone hõivab 1/3 ilusat looduslikust ainulaadsest liivarannast. Vaatamata petitsioonile ja  FB küsitlusel elanike poolt antav eitav hinnang ei suutnud pidurdada seda teerulli! Ju kellelegi antud lubadus oli tähtsam! Suutsime vähemat vähemalt blokkida ajutiselt selle otsuse. Aitäh Meelis Karrole ja Madis Essile kellel olid samad mõtted ja soovid!

Verevi ranna-alale planeeritavad ehitusmahud, fotomontaaž: Toomas Laatsit

Verevi järve toitev Käo oja ja sellel olev tamm ja veetaseme regulaator on väga halvas seisus. Ükskõiksus nendes asjades ei tõota ka tuleviku jaoks midagi paremat!

Verevi järve vee sissevooluregulaator, foto: Elva Elu

Mahlamäe tee renoveerimisel jäeti kergliiklustee tegemata. Tulevikus selle tegemine tunduvalt kulukam. Jalakäijatel, eriti pimedas, on liiklemine eluohtlik.

Jalakäijate turvalisust arvestamata renoveeritud Peedu tee, foto: Elva Elu

Ilusalt projekteeritud Kesktänava kergliiklustee talvel hooldamata. Liikumispuudega inimeste liiklemine on sellel raskendatud.

Lumest puhastamata rattatee Elvas Kesk tänaval, talv 2020-2021, foto: Elva Elu

Turuplatsi parki projekteeritud kauplemiskohad kohalikele kaupmeestele raskendatud. Turuplatsi parki tehtud kolm tööprojekti, mis olid kulukad, nende tööd lõpetamata. Lubadus täitmata.

Need arusaamad linnaruumi planeerimisest ja majandamisest olidki selle põhjuseks, miks loobusin koostööst, mis ei toiminud.

Meeldivat koostööd heade ja Elva vallale kasulike otsuste vastuvõtmisel! Samadel põhjustel peatan ka oma tegevuse Reformierakonnas.

Rein Abel

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X