Kohalik VõimValla uudised

Elva vallavolikogu Reformierakonna fraktsioon valis vallavanema ja abivallavanema kandidaadid

Täna, 27. jaanuari õhtul toimus Elva vallavolikogu Reformierakonna fraktsiooni koosolek, kus valiti vallavanema kandidaadiks Heiki Hansen ja abivallavanema kandidaadiks Kertu Vuks.

Seoses sellega, et seni Elva vallavalitsust juhtinud vallavanem Toomas Järveoja siirdus Riigikokku, tuli Reformierakonna fraktsioonil nimetada uued kandidaadid vallavanema ja abivallavanema kohtadele. Kehtiva koalitsioonilepingu järgi kuuluvad Reformierakonnale vallavanema ja kahe abivallavanema kohad.

Fraktsioon otsustas valida vallavanema kandidaadiks Heiki Hanseni, kes on praegu Elva abivallavanem. Seega tuli valida uus kandidaat abivallavanema kohale ning selleks otsustati valida Kertu Vuks, kes töötab Elva vallavalitsuses arengu- ja planeeringuosakonna juhatajana.

„Kertu Vuks on kindlasti väga väärikas kandidaat abivallavanema kohale, kuna tegu on targa, tööka ja valdkonda hästi tundva inimesega. Kertu on pühendanud end Elva valla arengule valla loomisest saati ja on meie arvates seega suurepärane valik antud ametikohale,“ iseloomustas Heiki Hansen.

Kertu Vuks oli enne haldusreformi Elva valla ühinemiskonsultant ning on Elva valla moodustumisest saati töötanud valla arengu- ja planeeringuosakonna juhatajana. „Kertu on muu seas seisnud selle eest, et erinevate teemade puhul oleks kindlasti läbi mõeldud ka kaasamine. Ta on vedanud eest valla kaasavat eelarvet ning olnud üks kaasamise hea tava koostajatest,“ lisas Hansen.

Reformierakonnale kuuluval teisel abivallavanema kohal jätkab Mikk Järv.

Elva uue vallavanema ja vallavalitsuse koosseisu kinnitamine toimub Elva vallavolikogu 1. veebruari istungil. Istung algab kell 16.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X